AMV / SnuffellessenđŸŽ”

Schermafbeelding 2015-08-12 om 10.23.47 Schermafbeelding 2015-08-12 om 10.24.17 Schermafbeelding 2015-08-12 om 10.24.45

Het AMV-onderwijs ( Algemene muzikale vorming ) is een eerste stap die wordt genomen ter bevordering van de muzikale ontwikkeling van een kind,of ter voorbereiding op het bespelen van een instrument. Als het goed is, krijg je op de basisschool muziekles, maar de praktijk leert ons dat dit tegenwoordig niet meer altijd vanzelfsprekend is. De AMV-lessen bij ons zijn er dan ook op gericht om later een instrument te kiezen wat het beste bij jou past. Je leert veel nieuwe liedjes en je leert ook spelen op Orff-instrumenten.

Dit zijn: trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, klokkenspel enz..

Deze diashow vereist JavaScript.

Verder maak je kennis met Piano, keyboard, gitaar, drumstel en verschillende blaasinstrumenten. Dit zijn: trommel, tamboerijn, triangel, bekken, woodblock, klokknspel enz.; al deze instrumenten worden in de AMV-les gebruikt.
Toepassing Blaasinstrumenten tijdens AMV-les

Het AMV-jaar is dus een goede voorbereiding voor als je daarna een instrument wilt gaan spelen. Je leert al wat noten lezen en in de loop van het jaar krijg je alle instrumenten te zien en te horen. We hopen dat je op die manier echt een goede keuze kunt maken.

Snuffellessen

Snuffellessen is voor jonge leerlingen die graag een muziekinstrument willen gaan bespelen, maar nog niet weten welk instrument het gaat worden. Tijdens de snuffellessen kunnen leerlingen kennismaken met piano, gitaar, drumstel en blaasinstrumenten. De instrumenten worden geĂŻntegreerd in een aangepaste module AMV.

Het voordeel van deze lessen t.o.v. de normale AMV lessen is dat de leerlingen direct in contact komen met echte muziekinstrumenten. Wanneer de leerling een keuze heeft kunnen maken kan hij of zij lessen gaan volgen op het gekozen instrument. Is dit bij “Edwin Matthee Music” dan loopt de lesperiode gewoon door.

Informatie / inschrijven

Deze diashow vereist JavaScript.

Kijk snel naar de mogelijkheden!

Heeft u vragen of suggesties over de mogelijkheden van AMV-lessen reageer dan middels onderstaand formulier.